Thomas Wærner og Appetitt i ledelsen

Iditarod 2020 nærmer seg målgang. Med over 8 dager i sporet og over 1600 km løype som skal kjøres, er dette et løp for hundekjørere og team i verdensklasse!

Thomas Byfuglien Wærner, eier av Berserk Kennel, dro over til Alaska for andre gang for å delta og tok på seg den mest ekstreme utfordringen en hundekjører kan ta. Etter fjorårets dobbelvinn i Femund og Finnmarksløpet, var det ikke mange som trodde at dette kunne overgås. Nå ser det derimot ut som om Thomas Wærner kan gjøre det umulige.

I skrivende stund kjører Thomas & Co først i løypa, med retning Nome. Alt kan skje i hundekjøring, men slik det ser ut vil det Appetitt-fôrede teamet bli årets Iditarod vinnere. De har kjørt et fantastisk løp og har helt siden starten i Willow ligget i toppen. Det skal også sies at veterinærene i forkant av løpet roset hundene opp i skyene, med blodverdier som bekreftet et topptrent team med fôring av ypperste klasse. Vi venter i spenning på at de resterende milene skal fullføres og vi håper å se et team i oransje komme først inn til Nome og seier.

Trolig vil de første kjørerne passere målgang 18. mars ca kl. 1100 (norsk tid).

Vi er veldig stolte av vår dyktige Appetitt ambassadør som vi har hatt gleden av å samarbeide i veldig mange år!

For nærmere oppdatering, følg med live her:

https://www.qrillpaws.com/

Share this post