Team Appetitt gjør god figur i Finnmarksløpet

Foto: Geir Stian A. Larsen

Foto: Geir Stian A. Larsen

Særlig Birgitte Næss har vist gode takter i årets Finnmarksløp. Her steller hun hundene nøysomt i Levajok. Selv med bare 7 hunder igjen, har de det fint og henger i stroppen.

I store deler av løpet har hun vært i teten og aldri svakere enn blant de 5 beste. Over 830 km er dette en stor bragd i seg selv. Selv med kun syv hunder igjen i spannet blir det nok tøffe tak videre, men Birgitte har vært ute en vinternatt før.

Foto: Geir Stian A. Larsen

Foto: Geir Stian A. Larsen

Ola Brennodden har fulgt jevnt og trutt etter på trygg avstand fra 30. plass, men nå på en 9. plass, ikke minst takket sekundering og oppbacking av Silje Christin Lystad fra kontrollrommet i bobilen på sjekkpuntene.

Share this post