Appetitt Breeder’s Club

Kjøp 6 sekker og betal for 4!

Du må kjøpe minimum 4 sekker for å nyttiggjøre deg av dette tilbudet, men da får du to ekstra sekker med deg på kjøpet – ved hvert uttak. Vi stiller ingen annen betingelse enn at du enten er registrert som kennel eller oppdretter på annen måte. Du må ha 3 eller flere hunder og minst ett kull pr. år. Søk om medlemskap her og nå, og du får tilgang til et norsk super premium, ferskt og smakfullt hundefôr til en svært gunstig pris.

Gratis valpepakker

Alle hundene i dine framtidige kull får gratis valpepakker. Valpepakkene kan du bestille hos din Appetitt-forhandler. Når hundene er kommet til verden, er det bare å logge inn på din side og ajourføre din status.

Gratis medlemskap

Du vil også motta nyhetsbrev flere ganger av oss i løpet av året. I tillegg holder vi deg oppdatert på nyheter vi måtte ha og som vi vet vil komme deg og dine hunder tilgode.

Medlemskortet i Appetitt Breeder Club vil du motta i posten i løpet av et par ukers tid.

[everest_form id=»519″]

Share this post