God kjøring fra Team Appetitt i Femundløpet 2016

Team Appetitt gjorde en god figur med sine 3 hundespann i årets Femundløp. Thomas Wærner, Birgitte Næss og Silje Christin Lystad  var høyt og lavt under hele løpet og endte til slutt med en henholdsvis 6. –  7. –  og 16. plass. Her representert med målgangen til en svært fornøyd Silje Christin Lystad.  De respektive løperne kan du lese mer om under Team Appetitt.

I år startet alle deltakerne sammme dag. Tidligere har F600 og juniorløpet startet samme dag og F400 dagen etter. Fjorårets løp ble på grunn av ekstremvær avlyst. Fint var det da at avviklingen kom tilbake i normal gjenge igjen. Til stor glede for løpere, publikum og sist men ikke minst, alle de frivillige som er med på å få dette til å fungere så godt dom det faktisk gjør. Fra Team Appetitt er det bare Arnt Ola Brennodden som tar spannet til Silje og gjør seg klar for Finnmarksløpet som går av stabele allerede 6. mars grunnet tidlig påske.

Share this post